(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案2

作者:(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案2 来源:未知 2021-05-15   阅读:

(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案2016高考正在复习中,听力是高考英语复习的重点,为了

(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案

(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案

  2016高考正在复习中,听力是高考英语复习的重点,为了使考生们更好的复习英语,yjbys小编为大家整理了2016年高考全国3卷的英语听力真题,希望能帮到大家!

(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案

  第一部分(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案 听力(共两节,满分 30 分)

  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的'相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  例:How much is the shirt?

  A. £ 19. 15 B. £ 9. 18 C. £ 9. 15

  答案是 C。

  1. What will Lucy do at 11:30 tomorrow?

  A. Go out for lunch. B. See her dentist. C. Visit a friend.

  2. What is the weather like now?

  A. It’s sunny. B. It’s rainy. C. It’s cloudy.

  3. Why does the man talk to Dr. Simpson?

  A. To make an apology. B. To ask for help. C. To discuss his studies.

  4. How will the woman get back from the railway station?

  A. By train. B. By car. C. By bus.

  5. What does Jenny decide to do first?

  A. Look for a job. B. Go on a trip. C. Get an assistant.

  第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6. What time is it now?

  A. 1:45. B. 2:10. C. 2:15.

  7. What will the man do?

  A. Work on a project.

  B. See Linda in the library.

  C. Meet with Professor Smith.

  听第7段材料,回答第8至10题。

  8. What are the speakers talking about?

  A Having guests this weekend.

  B. Going out for sightseeing.

  C. Moving into a new house.

  9. What is the relationship between the speakers?

  A. Neighbors. B. Husband and wife. C. Host and visitor.

  10. What will the man do tomorrow?

  A. Work in his garden. B. Have a barbecue. C. Do some shopping.

  听第8段材料,回答第11至13题。

  11. Where was the man born?

  A. In Philadelphia. B. In Springfield. C. In Kansas.

  12. What did the man like doing when he was a child?

  A. Drawing. B. Traveling. C. Reading.

  13. What inspires the man most in his work?

  A. Education. B. Family love. C. Nature.

  听第9段材料,回答第14至17题。

  14. Why is Dorothy going to Europe?

  A. To attend a training program.

  B. To carry out some research.

  C. To take a vacation.

  15. How long will Dorothy stay in Europe?

  A. A few days. B. Two weeks. C. Three months.

  16. What does Dorothy think of her apartment?

  A. It’s expensive. B. It’s satisfactory. C. It's inconvenient.

  17 What does Bill offer to do for Dorothy?

  A. Recommend her apartment to Jim.

  B. Find a new apartment for her.

  C. Take care of her apartment.

  听第10段材料,回答第18至20题。

  18. What are the tourists advised to do when touring London?

  A. Take their tour schedule.

  B. Watch out for the traffic.

  C. Wear comfortable shoe.

  19. What will the tourists do in fifteen minutes?

  A. Meet the speaker.

  B. Go to their rooms.

  C. Change some money.

  20. Where probably is the speaker?

  A. In a park. B. In a hotel. C. In a shopping centre.

  参考答案:

  1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 6. A 7. C 8. A 9. B 10. C 11. B 12. A 13. C 14. A 15. C 16. B

  17. A 18. C 19. A 20. B

【(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案】相关文章:

1.2016年高考英语听力真题及答案解析(全国2卷)

2.2016年高考英语听力真题及答案解析(全国1卷)

3.2016年高考英语听力真题原文?(全国2卷)

4.2016年高考英语听力真题「含原文答案」

5.2016年高考英语真题答案解析(全国2卷)

6.2014年高考英语听力真题「全国I卷」

7.2015年高考英语听力真题全国卷

8.2016年高考英语听力真题及参考答案「北京卷」

(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案
分享给小伙伴们:
本文关键词: 冬至短信
(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案2:如果本文侵犯了您的权利, 请联系本网立即做出处理,谢谢。
下一篇:没有了
(全国3卷)2016年高考英语听力真题及答案2相关文章